Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann forsøkte å ta seg inn hos eksen tre ganger på tre timer: Stakk først av i bil, så til fots i skogen og til slutt i garasjen

Angrep ekskona. Pågrepet med sabler, våpen og narkotika.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka kvart over 7 i dag fikk politiet i Lillestrøm inn en melding om en mann som forsøkte å ta seg inn i huset til sin ekskjæreste.

- Da vi ankom dette huset første gang, hadde han reist avgårde i bil og vi fant ham ikke, sier operasjonsleder i Romerike politidistrikt, Per Stenslet, til Dagbladet.

Men han ga seg ikke med det. Klokka 08.54 fikk politiet inn en ny melding fra samme hus.

- Vi kjørte avsted med våre enheter, men fikk da melding om at han hadde stukket av til fots. Vi søkte i området uten å finne ham. Men vi fant bilen hans avlåst og parkert ved Lillestrøm stasjon, sier Stenslet.

Siste forsøk Klokka 10.14 kom det inn nok en melding fra samme hus til politiet.

- På siste meldinga fikk vi beskjed om at han var på vei inn i huset, og da var vi der forholdsvis kjapt og fant vedkommende på loftet i garasjen. Da vi forsøkte å pågripe mannen, gikk han til angrep mot politiet. Da ble han pepret med spray, og til slutt ble han pågrepet, sier operasjonslederen.

Mannen er en kjenning av politiet.

- Han føres nå inn i avhør, og er blant annet mistenkt for kjøring i påvirket tilstand og for å ha utøvd vold. I tillegg er det gjort funn av narkotika, våpen, blant annet en hagle og et par sabler i bilen, sier Stenslet.

Mannen blir nå arrestert. Kvinnen skal ikke være alvorlig skadet.

- Vi har hatt flere samtaler med fornærmede, og hun er ikke skadet slik at hun må ha tilsyn på noen måte, sier operasjonslederen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling