Mann forsøkte å ta seg inn hos eksen tre ganger på tre timer: Stakk først av i bil, så til fots i skogen og til slutt i garasjen

Angrep ekskona. Pågrepet med sabler, våpen og narkotika.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klokka kvart over 7 i dag fikk politiet i Lillestrøm inn en melding om en mann som forsøkte å ta seg inn i huset til sin ekskjæreste.

- Da vi ankom dette huset første gang, hadde han reist avgårde i bil og vi fant ham ikke, sier operasjonsleder i Romerike politidistrikt, Per Stenslet, til Dagbladet.

Men han ga seg ikke med det. Klokka 08.54 fikk politiet inn en ny melding fra samme hus.

- Vi kjørte avsted med våre enheter, men fikk da melding om at han hadde stukket av til fots. Vi søkte i området uten å finne ham. Men vi fant bilen hans avlåst og parkert ved Lillestrøm stasjon, sier Stenslet.

Siste forsøk Klokka 10.14 kom det inn nok en melding fra samme hus til politiet.

- På siste meldinga fikk vi beskjed om at han var på vei inn i huset, og da var vi der forholdsvis kjapt og fant vedkommende på loftet i garasjen. Da vi forsøkte å pågripe mannen, gikk han til angrep mot politiet. Da ble han pepret med spray, og til slutt ble han pågrepet, sier operasjonslederen.

Mannen er en kjenning av politiet.

- Han føres nå inn i avhør, og er blant annet mistenkt for kjøring i påvirket tilstand og for å ha utøvd vold. I tillegg er det gjort funn av narkotika, våpen, blant annet en hagle og et par sabler i bilen, sier Stenslet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer