Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann forsvant mystisk etter bilulykke: - Forstår ingenting

30 personer leter etter 35-åringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Gloppen, letemannskaper fra Røde kors hjelpekorps og seks hundeekvipasjer fra Norske redningshunder deltar nå i søket etter Per-Arne Hestenes (35), som forsvant etter et trafikkuhell i Øvresetkrysset i Breim, skriver Firda som først omtalte saken.

I alt er over 30 personer med i leteksjonen.

35-åringen ble sist sett lørdag 8. november i 01.30-tida.

- Dette er en forsvinning som politiet ikke forstår noe av. Vi mistenker ikke at det har skjedd den savna noe kriminelt. Og bilulykken han var involvert i tyder heller ikke på at det har skjed noe kriminelt, sier lensmann i Gloppen, Nils Ove Roset, til Firda.

Hestenes skal ha kjørt bilen, da den havnet ut på et jorde. Deretter skal han ha stukket fra stedet og forlatt den andre personen i bilen.

Politiet ringte 35-åringen, men han fortalte politiet at han var uskadd og ikke ønsket kontakt.

Firda skriver at politiet har en teori om hvor Hestenes har beveget seg, og leter derfor med store mannskaper langs E39 i området.

Hestenes er 1.75 høy, kort mørkt hår og alle som har tips om denne saken oppfordres å ringe inn til 02800.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling