Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann fortsatt savnet etter å ha blitt slått med jernstang og bortført i sort BMW

- Saken blir ikke mindre alvorlig ettersom tiden går.

BORTFØRT: En mann ble ifølge politiet først slått i hodet med en jernstang og deretter bortført i denne BMW-en onsdag kveld. Politiet vet fortsatt ikke hvor mannen er, eller i hvilken tilstand han er i. Foto: Politiet
BORTFØRT: En mann ble ifølge politiet først slått i hodet med en jernstang og deretter bortført i denne BMW-en onsdag kveld. Politiet vet fortsatt ikke hvor mannen er, eller i hvilken tilstand han er i. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo-politiet innkalte i går til en pressekonferanse der de fortalte at de søker etter en mann de mener er alvorlig skadet.

Ifølge vitner skal mannen ha blitt slått i hodet med en jernstang, ved Liakollveien på Holmlia, før han ble bortført i en sort BMW onsdag kveld.

Bilen ble funnet seinere samme kveld på en annen adresse i Oslo, avskiltet.

Fortsatt savnet - Den savnede mannen var ikke i bilen. Det betyr at han har blitt flyttet over, satt av eller dumpet mellom disse adressene, uttalte Torstein Holand, fungerende leder for organisert kriminalitet ved Oslo politidistrikt i går.

Politiinspektør og påtaleleder i saken, Vegar Ommedal forteller Dagbladet fredag kveld at mannen fortsatt ikke er blitt gjort rede for.

- Vi har fortsatt ikke funnet ham, og utfra de opplysningene vi har fått fra vitner frykter vi at han er alvorlig skadet, sier Ommedal.

Uavklart tilstand Politiet har fått inn tips etter at de i går innkalte til pressekonferanse, men anmoder fortsatt alle som kan ha informasjon om å ta kontakt.

- Vi skulle gjerne funnet ham nå, og saken blir ikke noe mindre alvorlig ettersom tida går, sier Ommedal.

- Vi vet ikke tilstanden hans, men tror han er blitt utsatt for en grov voldshendelse. Vi er opptatt av å finne ham, og etterforsker saken bredt.

Kvinne pågrepet En kvinne ble i går pågrepet i saken. Hun er siktet for grov legemsbeskadigelse, ifølge Ommedal.

- Hun benekter å ha vært innblandet i dette, sier kvinnens forsvarer, advokat Bjørn Rudjord ved advokatfirmaet Elden.

Fire menn er etterlyst i saken.

Politiinspektør Ommedal sier at han av etterforskningsmessige hensyn ikke kan gi detaljer om disse mennene.

- Vi vil ikke gå ut med detaljer om identiteter eller forhold mellom de involverte, sier han.

Politiet har foretatt en rekke tekniske undersøkelser, og det har blitt gjort funn, ifølge Ommedal, uten at han ønsker å gå i detalj om disse.

Dagbladet følger saken.     

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!