Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann fridde under vann - og druknet

Steven Weber og kjæresten Kenesha Antoine bodde på ei luksus-undervannshytte i Tanzania da alt gikk galt.

DRUKNET: Steven Weber og kjæresten Kenesha Antoine bodde på en luksus-undervannshytte i Tanzania da alt gikk galt. Video: Privat. Vis mer

En amerikansk mann druknet etter at han hadde fridd til sin kjæreste mens han fridykket. Kjæresten, Kenesha Antoine, filmet kjæresten under frieriet.

Fridykket alene

Mannen er iført dykkermaske og svømmeføtter, og har fridykket alene ned til undervannshytta de to bodde i. Han presser en håndskrevet lapp mot hyttevinduet:

- Jeg kan ikke holde pusten lenge nok til å fortelle deg alt jeg elsker ved deg, men … alt jeg elsker det elsker jeg bare mer for hver dag som går, sto det på lappen som Weber holdt opp før den tragiske ulykken inntraff.

Kjæresten Kenesha Antoine beskrev frieriet og den tragiske utgangen der kjæresten aldri kom opp igjen til henne i live i et innlegg på Facebook:

«Ingen ord kan beskrive den fantastiske sjelen til Steven Weber. Du var et lys for alle som møtte deg».

«Ja! Ja! en million ganger ja, jeg vil gifte meg med deg!!» fortsetter hun, før hun beskriver sin kjære, som nå er død.

Bekrefter dødsfall

Feriestedet hvor paret oppholdt seg bekrefter at Weber døde på tragisk vis mens han fridykket utenfor undervannsrommet, skriver BBC

- Det er forferdelig å måtte informere om den forferdelige ulykken som skjedde på The Manta Resort torsdag 19. september, sier Matthew Saus, sjef for undervannshytta til nyhetsbyrået, og understreker at der er «rystet etter dødsfallet».

Weber og Antoine hadde booket undervannshytta for fire netter. Hytta ligger rundt 250 meter fra land, og er rundt ti meter under vannflaten, ifølge BBC.

USAs innenriksdepartement bekrefter at en amerikansk borger er død i Tanzania.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media