FUNNET DØD: En mann er funnet død ved jernbanestasjonen i VM-byen Falun i Sverige. Politiet undersøker saken.
Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FUNNET DØD: En mann er funnet død ved jernbanestasjonen i VM-byen Falun i Sverige. Politiet undersøker saken. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Mann funnet død i Falun

Funnet ved jernbanestasjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FALUN/OSLO (Dagbladet): En person er funnet død i den svenske byen Falun. Vedkommende ble funnet utendørs, og det er sperret av et stort område.

Politiet opplyser at mannen ble noen hundre meter fra jernbanestasjonen ved en undergang, og det er foreløpig uklart hva som har skjedd.

- Vi vet ingenting ennå, sier informasjonsansvarlig ved Dalapolisen Jöran Lindblom.

Lindblom sier til Dagbladet at det en mann som er funnet. Det var en forbipasserende som fant den døde mannen i 07.30 i morges.

- Politiet holder i startfasen alle muligheter åpne. Vi vet ikke om det har skjedd en ulykke eller noe annet. Vi har foreløpig ingen indikasjoner på noe som helst. Det blir foretatt tekniske undersøkelser på stedet, sier Lindblom til Dagbladet.

Det er mye folk i VM-byen i disse dager, blant annet mange tusen nordmenn.

Den døde personen er ikke formelt identifisert, men politiet mener å vite hvem han er. Pårørende er ikke varslet, opplyser politiet til Dagbladet.

VET IKKE HVA SOM HAR SKJEDD: Politiet kan ikke utelukke noenting etter at en mann ble funnet død i Falun i morges. Foto: Bjørn Langsem
VET IKKE HVA SOM HAR SKJEDD: Politiet kan ikke utelukke noenting etter at en mann ble funnet død i Falun i morges. Foto: Bjørn Langsem Vis mer