Mann funnet død i hage i Bergen

En person er funnet død i en hage i Loddefjord i Bergen. Politiet jobber med å finne ut hvem den avdøde mannen er.

FUNN: En person er funnet død i en hage i Loddefjord i Bergen. Politiet jobber med å finne ut hvem den avdøde mannen er. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En person er funnet død i Loddefjord i Bergen, skriver Bergens Tidende. Jourhavende jurist Arne Fjellstad i politiet sier til Dagbladet at den omkomne ble funnet i en hage.

- Vi fikk melding om at den omkomne var funnet klokka 19 i kveld. Det var en person som bor på adressen som gjorde funnet, sier Fjellstad til Dagbladet.

Politiet jobber tirsdag kveld med å finne identiteten til den omkomne.

UNDERSØKER: Krimteknikere fra politiet gjør undersøkelser etter at en død person ble funnet i en hage i Loddefjord. Foto: Marit Hommedal / NTB
UNDERSØKER: Krimteknikere fra politiet gjør undersøkelser etter at en død person ble funnet i en hage i Loddefjord. Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer

Fjellstad sier at det er mye som tyder på at dødsfallet henger sammen med en mann (24) som har vært savnet i Bergen siden lørdag, men at dette er noe som vil bli undersøkt.

- Det er for tidlig å slå fast, men vi har likevel valgt å varsle de pårørende i savnetsaken om funnet, sier Fjellstad.

Den omkomne vil bli obdusert, og politiet sier det er for tidlig å slå fast om det er snakk om en ulykke eller en straffbar handling.

- Hagen ligger ved en skrent, og at det har skjedd et fall er en av våre hypoteser. Vi sperrer av og starter etterforskning i kveld, sier Fjellstad til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer