Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann funnet død i Hammerfest

Mannen i 20-åra ble funnet død i sentrumshavna i natt. Politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TROMSØ (Dagbladet.no): - Vi har ingen holdepunkter for å si at mannen har vært utsatt for en kriminell handling. Så langt er det ingen ting som tyder på det, men rutinemessig etterforskes dødsfallet som mistenkelig, sier operasjonsleder Olaf Andreassen ved Vestfinnmark politidistrikt til Dagbladet.no.

Det var ved 17.30-tida i går at kolleger av den unge mannen fra Sunnhordaland tok kontakt med politiet. Den døde var anleggsarbeider i Snøhvit-byen, og hadde ikke kommet hjem etter at han forlot utestedet Hans Høyhet, 100 meter fra havnebassenget.

Sist han ble observert var ved 02-tida natt til søndag.

Før arbeidskollegene varslet politiet, gjorde de selv en rekke undersøkelser. Blant annet hadde de forhørt seg på drosjesentralen i byen.

- På kvelden iverksatte vi søk med mannskaper fra Sivilforsvaret. Ved midnatt ble han funnet under Bankkaia. I dag blir avdøde sendt til Tromsø hvor han skal obduseres. Dette vil klarlegge dødsårsaken, sier Andreassen.

Politiet er nå i ferd med å avhøre vitner.

- Gangen er full. Vi skal blant annet snakke med kolleger av den døde og personer som var på jobb på utestedet. Vi er tidlig i etterforskningen, opplyser operasjonslederen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!