Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann funnet død i havnebasseng i Dønna

Leteaksjon utløst av drivende gummibåt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 50-årene fra Sandnessjøen ble lørdag kveld funnet død i havnebassenget ved Solfjellsjøen i Dønna kommune på Helgeland.

- Mannen ble funnet i sjøen av mannskaper fra redningsskøyta klokken 19.10, opplyser operasjonsleder Egil Pettersen Helgeland politidistrikt til NTB.


Det ble satt i gang en leteaksjon ved 16-tiden lørdag ettermiddag etter at politiet fikk melding om at en gummibåt var funnet drivende i området. Den omkomne hadde en større båt fortøyd et stykke fra land og brukte gummibåten til å komme seg til og fra denne.

Politiet vet ikke når ulykken skjedde, men mannen ble sist sett fredag.


(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling