Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann funnet død i Oslo - etterforskes som drap

En er pågrepet og siktet.

ETTERFORSKES SOM DRAP: Politiet jobbet i natt på åstedet, etter at en mann ble funnet død på Ekeberg i Oslo. Foto: Tipser.no / Daniel D. Laabak
ETTERFORSKES SOM DRAP: Politiet jobbet i natt på åstedet, etter at en mann ble funnet død på Ekeberg i Oslo. Foto: Tipser.no / Daniel D. Laabak Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann ble natt til mandag funnet død i en leilighet på Ekeberg i Oslo. Politiet etterforsker saken som et drap og har pågrepet og siktet én mann.

Den døde ble funnet klokka 02.15 og er foreløpig ikke identifisert, melder Oslo politidistrikt i en pressemelding. Det er funn politiet har gjort på stedet som gjør at dødsfallet blir etterforsket som et drap.

Kriminalteknikere er sendt til stedet, og politiet har innledet full taktisk og teknisk etterforskning, heter det i pressemeldingen

- Vi går ikke ut med noen ytterligere detaljer nå av hensyn til den videre etterforskningen, sier vaktleder Øyvind Torgersen på krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet vil informere om det antatte drapet på en pressekonferanse senere mandag, men det var tidlig mandag morgen usikkert når det ville skje.

(NTB)

Lik Dagbladet på Facebook