Mann funnet død i Oslo

Har ytre skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En mann ble i dag tidlig funnet død i Knud Bryns vei på Alnabru i Oslo. Mannen lå ute, og har tydelige ytre skader.

- Vi fikk melding klokken 06.14 om at det lå en død person i Knut Bryns vei. Mannen er konstatert død, men vi vet foreløpig ikke hva som er skjedd, sa operasjonsleder Knut Hjulstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Trolig påkjørt

Like før klokken ni i dag morges hadde de første etterforskerne på åstedet kommet frem til at mannen trolig har blitt påkjørt.

Mannen har ytre skader som tyder på dette, og selv om politiet ikke kan utelukke at det har skjedd noe kriminelt, betraktes det foreløpig som en trafikkulykke.

- Vi antar at det er skjedd en trafikkulykke - at han er påkjørt. Vi vet ikke når dette har skjedd, men området er såpass trafikert at det neppe kan ha skjedd mer enn en til to timer før vi ble varslet, klokken 06.14, sier vaktleder Jon Rune Lande ved sentralvakta i Oslo politidistrikt. Flere overvåkingskameraer

Det har foreløpig ikke meldt seg noen vitner. Mannen ble funnet ved et industriområde. Politiet har på morgenkvisten vært i kontakt med flere sjåfører av vogntog som stod parkert i området, men samtlige av disse har sovet gjennom natten uten å ha merket noe spesielt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer