Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann funnet død i Oslo

Har ytre skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann ble i dag tidlig funnet død i Knud Bryns vei på Alnabru i Oslo. Mannen lå ute, og har tydelige ytre skader.

- Vi fikk melding klokken 06.14 om at det lå en død person i Knut Bryns vei. Mannen er konstatert død, men vi vet foreløpig ikke hva som er skjedd, sa operasjonsleder Knut Hjulstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Trolig påkjørt

Like før klokken ni i dag morges hadde de første etterforskerne på åstedet kommet frem til at mannen trolig har blitt påkjørt.

Mannen har ytre skader som tyder på dette, og selv om politiet ikke kan utelukke at det har skjedd noe kriminelt, betraktes det foreløpig som en trafikkulykke.

- Vi antar at det er skjedd en trafikkulykke - at han er påkjørt. Vi vet ikke når dette har skjedd, men området er såpass trafikert at det neppe kan ha skjedd mer enn en til to timer før vi ble varslet, klokken 06.14, sier vaktleder Jon Rune Lande ved sentralvakta i Oslo politidistrikt.

Flere overvåkingskameraer

Det har foreløpig ikke meldt seg noen vitner. Mannen ble funnet ved et industriområde. Politiet har på morgenkvisten vært i kontakt med flere sjåfører av vogntog som stod parkert i området, men samtlige av disse har sovet gjennom natten uten å ha merket noe spesielt.

- Men det skal være en del overvåkingskameraer i dette området. Derfor håper vi å kunne få identifisert biler og de som har vært i området via disse videoene. Vi har begynt jobben med å samle inn disse nå, sier Lande til Dagbladet.no.

image: Mann funnet død i Oslo

Ukjent offer

Selv om politiet ikke betrakter selve påkjørselen som en kriminell handling på nåværende tidspunkt, ser de svært alvorlig på at sjåføren trolig har stukket fra ulykken.

- Ja, dette er alvorlig. Vi oppfordrer den eller de som vet noe om dette å ringe politiet, sier Lande.

Politiet har foreløpig ikke kunnet stadfeste identiteten på den døde, og etterforskerne på stedet har ikke villet anslå alder.

- Identiteten er naturlig nok noe av det vi jobber med nå - både i forhold til den avdøde og i forhold til kjøretøyet og sjåføren han trolig ble påkjørt av, sier Lande.

Dagbladet.no kommer tilbake med mer.

FUNNET DØD: En mann er funnet omkommet i Knud Bryns vei i Oslo. Foto: tipser.no / DANIEL DALE LAABAK
FUNNET DØD: En mann er funnet omkommet i Knud Bryns vei i Oslo. Foto: tipser.no / DANIEL DALE LAABAK Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media