Hemsedal

Mann funnet død i skibakke i Hemsedal

Ble funnet av ansatt i alpinanlegget.

DØDSULYKKE: Mannen ble funnet død i alpinanlegget i Hemsedal. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
DØDSULYKKE: Mannen ble funnet død i alpinanlegget i Hemsedal. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En mann i 50-åra er bekreftet omkommet etter en skiulykke i alpinanlegget i Hemsedal lørdag kveld. Det bekrefter politiet.

- En mann i 50-åra omkom i en skiulykke i alpinanlegget lørdag kveld. Det var ingen andre involvert i ulykken. Pårørende er varslet, opplyser politiet på Twitter.

Operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Erik Gunnerød, sier til Dagbladet at mannen ble funnet klokka 20.20 lørdag kveld. Det var en ansatt som var i ferd med å kjøre opp løypene med tråkkemaskin som fant den omkomne.

- Han ble funnet i det området som kalles «Turisten». Den omkomne lå bare i løypa, og det er ingen tegn til at han skal ha truffet noe, sier Gunnerød.

Ifølge operasjonslederen hadde mannen ikke hjelm på seg, da han ble funnet. Det skal være snakk om en lokal mann i midten av 50-åra.

- Han hadde noen skrubbsår i hoderegionen, og det var et spor i løypa som kan ha ført til at han mistet balansen. Det blir likevel bare spekulasjoner foreløpig, sier Gunnerød.

Den omkomne vil nå bli sendt til obduksjon i håp om å avdekke dødsårsaken. Hvorvidt dødsfallet skyldes helsemessige årsaker eller et fall, er så langt uklart.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer