Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann funnet død i Trøndelag

Saken etterforskes som mistenkelig dødsfall.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann er funnet død i Melhus sør for Trondheim. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall, melder NTB.

Trøndelag politidistrikt opplyser i en pressemelding at de fikk melding om funn av en død mann i tettstedet Ler klokka 12.58. Han ble erklært død av lege på stedet.

Ingen er så langt pågrepet i saken. Kriminalteknikere er ankommet åstedet og gjør undersøkelser, imens foretas vitneavhør.

Operasjonsleder Bernt Tiller sier politiet ikke vil uttale seg mer om saken før en planlagt pressekonferanse på lensmannskontoret i Melhus klokka 16.

Dagbladet følger saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling