Mann funnet død i Trondheim

Bred etterforskning etter at uidentifisert mann ble funnet livløs på Heimdal. 

 FUNNET DØD: En mann ble sent lørdag kveld funnet livløs på Heimdal i Trondheim. Mannen ble senere erklært død på stedet.
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
 FUNNET DØD: En mann ble sent lørdag kveld funnet livløs på Heimdal i Trondheim. Mannen ble senere erklært død på stedet. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rundt klokka 23.00 lørdag rykket nødetatene ut til Heimdal i Trondheim. Der fant de en livløs mann med kraftige hodeskader.

Kort tid senere opplyser politiet på Twitter at mannens liv ikke sto til å redde og at han ble erklært død.

- Vi jobber utifra at det kan være en ulykke eller kriminelle handlinger, sier operasjonsleder Trond Volden i Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Han opplyser klokka 02.20 at mannen ennå er uidentifisert og at politiet ennå ikke har kommet i kontakt med vitner til hendelsen.

- Vi jobber med å identifisere personen, men det er ennå tidlig i etterforskningen, sier Volden.

En sykkel ble funnet i nærheten av åstedet. Politiet jobber med å undersøke den.

- Vi undersøker den for skader nå, og har også teknikere på stedet som forsøker å danne seg et bilde av det som har hendt, sier Volden til Dagbladet.

Politiet har ikke funnet noe på stedet som indikerer noe annet enn et sykkeluhell, sier operasjonsleder Trude Carlsson til Adresseavisen søndag morgen.

- En lege på stedet konkluderte med at skadene på mannen er forenlig med at han falt av sykkelen, sier Carlsson til NTB litt før 8 søndag morgen.