Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann funnet død i vannet

Ble funnet i vannkanten på Hvaler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mandag ettermiddag ble en mann i 60-årene funnet død i Skjelsbosundet mellom Spjærøy og Vesterøy på Hvaler, av tilfeldig forbipasserende.

- Vi fikk melding fra noen som var ute i båt om at en mann lå livløs i vannkanten. Vi satte i gang en aksjon i samordning med hovedredningssentralen, men den ble fort avblåst, opplyser operasjonsleder Sigrun Mørkeseth ved Østfold politidistrikt.

Mannen var hjemmehørende på Hvaler. Politiet har ikke mistanke om at det skal ha skjedd noe kriminelt, og mener det kan dreie seg om et sykdomstilfelle.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling