UNDERSØKER HUSET: En 70 år gammel mann er funnet død med synlige skader i Tydal i Sør-Trøndelag fredag ettermiddag. Da patruljen ankom fant de skadene på mannen mistenkelige nok til å gjennomføre en bredere etterforskning. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
UNDERSØKER HUSET: En 70 år gammel mann er funnet død med synlige skader i Tydal i Sør-Trøndelag fredag ettermiddag. Da patruljen ankom fant de skadene på mannen mistenkelige nok til å gjennomføre en bredere etterforskning. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpixVis mer

Mann funnet død med synlige skader i Tydal

Kriminalteknikere er på stedet. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann er funnet død med synlige skader i Tydal i Sør-Trøndelag. Kriminalteknikere er på stedet, melder NRK.

Mannen, som er i 70-årene ble funnet død i sitt hjem.

Politiet fikk melding om mannen klokka halv elleve av AMK. Det er 70-åringens tidligere samboer som fant ham.

- Nå skal vi undersøke åstedet, og spørre litt rundt. Da patruljen ankom fant de skadene på mannen mistenkelige nok til å gjennomføre en bredere etterforskning, sier operasjonsleder Bernt Tiller i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Tiller sier at ingenting tyder på at mannen har ligget død lenge. Han vil ikke gå nærmere inn på hvor på kroppen, og hva slags synlige skader mannen har.

Den avdøde kommer ifølge Tiller ikke fra Tydal kommune, men fra området rundt.

Dagbladet følger saken.