Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann funnet død på Dønna i Nordland

Mann pågrepet - nekter å la seg avhøre.

SPERRET AV: En mann er pågrepet og siktet etter at en mann ble funnet død på Dønna i Nordland. 
Foto: Trine Merete Albrigtsen / NTB scanpix
SPERRET AV: En mann er pågrepet og siktet etter at en mann ble funnet død på Dønna i Nordland. Foto: Trine Merete Albrigtsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du informasjon eller bilder? Tips oss på telefon 24 00 00 00, e-post 2400@db.no eller sms/mms 2400.

(Dagbladet): En mann er pågrepet etter at en mann ble funnet død på Dønna i Nordland torsdag morgen, melder Helgeland politidistrikt i en pressemelding.

- Det var AMK som fikk første melding, og de varslet politiet like før klokka 08. Omstendighetene gjorde at politiet valgte å pågripe en person som bor i huset hvor avdøde ble funnet. Pågripelsen skjedde uten dramatikk, skriver politiadvokat Monica Nøtland.

Nekter avhør Mannen som er pågrepet er siktet etter straffelovens paragraf 229, 3. ledd: Legemsbeskadigelse med døden til følge.

Mannen ble framstilt for varetektsfengsling i dag. Resultatet av det fengslingsmøtet blir klart i kveld.

Så langt har ikke den siktede mannen ønsket å opplyse saken.

- Han har nektet å la seg avhøre, sier Nøtland til Dagbladet.

Kripos forsinket Operasjonsleder i Helgeland politidistrikt, Vegard Vordal, opplyser at den pågrepne personen og den døde ikke er i slekt.

Kripos er kalt inn for bistand, men ble kraftig forsinket grunnet uværet som det siste døgnet har herjet på kysten. Etter det Dagbladet forstår er det først nå i ettermiddag Kripos har kommet fram til Dønna. 

Saken oppdateres.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media