Mann funnet død på Stord

Torsdag kveld døde en mann trolig etter knivstikking på Stord. Politiet har pågrepet en mistenkt gjerningsperson.

ÅSTEDET: Her i nærheten av en privatbolig på Sagvåg i Stord kommune døde en mann torsdag kveld. En mann mistenkes for drap, mens en annen mann er sendt til sykehus med lettere skader. FOTO: Olav Røli, Bladet Sunnhordland.
ÅSTEDET: Her i nærheten av en privatbolig på Sagvåg i Stord kommune døde en mann torsdag kveld. En mann mistenkes for drap, mens en annen mann er sendt til sykehus med lettere skader. FOTO: Olav Røli, Bladet Sunnhordland.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Vi har en mistenkt i saken og mannen blir nå tatt hånd om av politiet, sier operasjonsleder ved Sunnhordland politidistrikt, Rune Plassen til Dagbladet.

Like før klokken 17 torsdag kveld fikk politiet melding om en død mann trolig etter knivstikking ved en privatbolig på Sagvåg, i Stord kommune i Hordaland.

Politiet ønsker foreløpig ikke å kommentere hva som er årsaken til hendelsen, men forteller at det var flere personer på stedet.

En mann i 40-årene ble sendt til Haukeland universitetssykehus med luftambulanse, og sykehuset forteller i en pressemelding torsdag kveld at mannen er lettere skadet.

Har du tips eller bilder? Ta kontakt på 2400 eller 2400@db.no

- Alvorlig sak - Dette er en meget alvorlig sak. Vi foretar nå kriminaltekniske undersøkelser rundt den personen vi har pågrepet, sier operasjonslederen.

Ifølge Bergens Tidende er det forholdsvis unge mennesker som er involvert.

Det var personer på stedet som selv varslet politiet.

Dagbladet oppdaterer saken.

ETTERFORSKES: Krimteknikere, ambulanse og politi er på plass torsdag ettermiddag. Foto: Jan Kåre Ness / NTB Scanpix.
ETTERFORSKES: Krimteknikere, ambulanse og politi er på plass torsdag ettermiddag. Foto: Jan Kåre Ness / NTB Scanpix. Vis mer