Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann funnet død ved Akershus festning

Er trolig 21-åringen som forsvant natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er funnet død ved kaia utenfor Akershus festning. Det er trolig 21 år gamle Jon Torbergsen som forsvant natt til søndag ved Aker Brygge i Oslo. Politiet gikk i går ut og etterlyste mannen.

Politiet fikk inn melding om den døde mannen ved 14.30 tiden onsdag.

- Vi har gjort et funn av en person utenfor kaia ved Akershus festning. Vi har grunn til å tro at det er den savnede 21 år gamle mannen som er funnet omkommet, sier vaktleder Ole-Petter Jacobsen ved sentralvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Dykkere fra brannvesenet har bistått politiet i leteaksjonen etter 21-åringen, og det var de som fant mannen onsdag. Politiet vet foreløpig ikke noe om årsaken til dødsfallet.

- Vi må få en obduksjonsrapport fra Rettsmedisinsk institutt før vi kan si noe mer rundt omstendighetene, sier Jacobsen.

21-åringen ble sist sett i området ved Aker Brygge og Rådhuset omtrent klokken 3.30 natt til søndag. Ifølge politiet skal han tidligere på kvelden ha vært involvert i en krangel på et utested på Aker Brygge.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media