Mann funnet drept i leilighet i Skien

41-åring pågrepet for drapet i natt.

FUNNET AV POLITIET: En mann ble torsdag kveld funnet død i en leilighet på Ravnåsen på Gulset i Skien. Politiet, som ble varslet kort etter klokka 21, etterforsker saken som drap. Foto: Per-Åge Eriksen / NTB scanpix
FUNNET AV POLITIET: En mann ble torsdag kveld funnet død i en leilighet på Ravnåsen på Gulset i Skien. Politiet, som ble varslet kort etter klokka 21, etterforsker saken som drap. Foto: Per-Åge Eriksen / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var etter et tips om drap at politiet i Telemark sent i går kveld rykket ut og fant en mann drept i en bolig på Gulset i Skien.

- Vi fikk tips rundt klokka 21. Opplysningene var av en slik karakter at vi valgte å gå til væpna aksjon mot en bolig. Der fant vi en mann drept, sier Jan Olaf Jansen, operasjonsleder i Telemark politidistrikt til Dagbladet.

Politiet gjorde flere avhør og valgte rundt 00.45 å gå til aksjon mot et nytt hus utenfor Skien sentrum.

- En mann på 41 år ble i huset pågrepet og siktet for drap. Pågripelsen skjedde uten dramatikk, sier han.

Full etterforskning Politiet har iverksatt både taktisk og teknisk etterforskning, og vil fortsette for full styrke utover i morgentimene.

- Vi vil jobbe med ransaking av både leiligheten hvor offeret ble funnet, og leiligheten hvor den siktede ble pågrepet, sier Jansen.

Operasjonslederen sier at det ikke var noen tvil om at mannen var drept, og at de ikke kan utelukke at flere personer har vært involvert.

Ifølge TV2 er det foreløpig uklart når drapet skjedde.

Kjenning av politiet Den pågrepne 41-åringen, som er en kjenning av politiet, er ennå ikke avhørt, og det er heller ikke funnet noe drapsvåpen.

- Vi har ikke funnet noe drapsvåpen, men jobber med det. Nå jobber vi med avhør, og har tekniske etterforskere på åstedet.

Politiet kjenner foreløpig ikke til om offeret og den pågrepne kjente hverandre, og det var ingen andre personer til stede i leiligheten hvor den døde mannen ble funnet, skriver NTB.

Politiet ønsker ikke å gå ut med informasjon om den døde mannen, ettersom pårørende ennå ikke er varslet.