MANN FUNNET DREPT: En mann i 40-åra er pågrepet og siktet for drap i Trondheim, etter funn av en død mann i omtrent samme alder i en bolig på Nidarvoll utenfor sentrum. Foto: Ole Morten Melgård/Dagbladet
MANN FUNNET DREPT: En mann i 40-åra er pågrepet og siktet for drap i Trondheim, etter funn av en død mann i omtrent samme alder i en bolig på Nidarvoll utenfor sentrum. Foto: Ole Morten Melgård/DagbladetVis mer

- Mann funnet drept i Trondheim

Mann i 40-åra pågrepet og siktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du informasjon eller bilder i saken? Tips oss på telefon 24 00 00 00, e-post 2400@db.no eller sms/mms 2400.

(Dagbladet): En mann i 40-åra er pågrepet og siktet for drap i Trondheim, etter funn av en død mann i 40-åra i et hus på Nidarvoll, noen kilometer sør for sentrum.

- En mann i 40-åra er pågrepet og siktet for forsettelig drap. Utover dette er det ikke mye jeg kan si nå. Vi er veldig tidlig i etterforskningen, sier jourhavende jurist Marianne Høyer i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Overfor adressa.no vil ikke Høyer uttale seg om når avdøde ble funnet, eller når siktede ble pågrepet. Hvordan politiet ble varslet er heller ikke kjent, men etter det adressa.no erfarer, skal de ha blitt varslet av et vitne.

Til Dagbladet sier Høyer at etterforskningen startet fredag ettermiddag. En nabo sier til adressa.no at han så politiet ta en ung mann ut av huset klokka 16.40.

Høyer vil ikke si hva slags relasjon de to mennene i 40-åra hadde.

- Vi jobber videre med full styrke i morgen med etterforskningen på og rundt åstedet, sier hun.
Dødsårsaken eller ytterligere omstendigheter rundt hendelsen er foreløpig ikke kjent.

- Avdøde er nå sendt til obduksjon ved St. Olavs Hospital i Trondheim. Vi avventer det rapporten har å si til oss, sier hun.

Saken oppdateres.