Mann funnet drept, kvinne funnet knivskadd, etterlyst sjåfør omkom i ulykke

En person ble funnet død og en person hardt skadd på Tasta.

ÅSTEDSGRANSKERE: Politifolk holder vakt utenfor en bolig på Tasta utenfor Stavanger, der en mann er funnet død og en kvinne kritisk skadd. Åstedsgranskere skal saumfare boligen i kveld. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
ÅSTEDSGRANSKERE: Politifolk holder vakt utenfor en bolig på Tasta utenfor Stavanger, der en mann er funnet død og en kvinne kritisk skadd. Åstedsgranskere skal saumfare boligen i kveld. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Har du tips, info eller bilder? Ta kontakt på 2400@db.no, 24 00 00 00 eller mms til 2400

(Dagbladet): Klokka 20.08 i dag fikk politiet en melding som gjorde at de rykket ut til et hus på Tasta i Stavanger. Da de kom dit fant de en mann død og en kvinne kritisk skadd i boligen, og de startet en drapsetterforskning.

Politiadvokat Karen Mork bekreftet på en pressekonferanse mandag kveld at en mann er funnet drept, og en kvinne funnet hardt skadd med stikkskader, i en bolig på Tasta i Stavanger.

En personbil som krasjet med en lastebil på E39 i Bjerkreim kommune i Rogaland ved 2130-tida i kveld settes i forbindelse med hendelsen.

- Politiet har vært på jakt etter en bil i tilknytning til saken, og dette er den samme bilen som har vært i en kollisjon seinere på kvelden, der en omkom, sier Karen Mork.

Det var en mann som omkom i kollisjonen, og ifølge lokalavisa Dalane Tidende bekreftet politiet på stedet at det var føreren av bilen som kom.

Mork opplyste at tre voksne personer er registrert på adressen, som ifølge lokalmedier er en kommunal bolig. Hun ville ikke bekrefte at det er de tre registrerte personene som er involvert i kveldens hendelser.

Identiteten til den døde, den hardt skadde og personen som omkom i bilulykka er foreløpig ukjent for politiet.

Ifølge NRK skal politiet ha fått melding fra en innringer om blodspor utenfor boligen klokka 2008, hvorpå bevæpnet politi rykket ut.

Teknikere jobber på åstedet, og politiet har gjennomført en rekke vitneavhør.

Dagbladet kommer med mer.

MANNSTERKE: Store politistyrker deltok i etterforskningen i kveld. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
MANNSTERKE: Store politistyrker deltok i etterforskningen i kveld. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix Vis mer