Mann funnet drept utenfor Porsgrunn

Politiet i Porsgrunn utelukker ikke at mannen som i morges ble funnet død ved en hovedvei utenfor byen, er blitt utsatt for noe kriminelt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge politiadjutant Odd Kostveit ved Telemark politidistrikt, etterforskes saken som et mistenkelig dødsfall. I det ligger det at den 39 år gamle mannen kan ha blitt drept.

  39-åringen, som var fra Porsgrunn, ble funnet ved 06.45-tida ved gamle E 18 i Skjelsvik av en forbipasserende på vei til jobb.

Lå ved veibanen

- Den døde lå seks-sju meter fra veibanen da han ble oppdaget, sier politiavdelingssjef Svein Eriksen ved Porsgrunn politidistrikt til NTB.

  Ifølge Eriksen er det ting som tyder på at mannen kan ha blitt drept.

  - Vi har sendt ut tekniske etterforskere som skal forsøke å finne ut hvordan han har mistet livet. En mulighet er at han kan ha blitt påkjørt, men vi holder alle muligheter åpne, sier han.

  De tekniske undersøkelsene på åstedet ventes å være klare i løpet av formiddagen i dag.

Obduseres

Den døde 39-åringen vil bli obdusert av rettsmedisinere i morgen. Inntil de foreløpige resultatene av obduksjonen er klare, vil ikke politiet antyde noe nærmere om dødsårsaken.

  Men Kostveit medgir overfor NTB at det var tegn på avdøde som tyder på at han døde av noe annet enn for eksempel hjertesvikt, uten at han vil utdype dette noe nærmere.

- Ikke gjenkriminalitet

Kostveit avviser at den døde tilhørte noe spesielt belastet miljø.

  - Hvis vi nå skulle få spekulasjoner om at dødsfallet for eksempel skulle skyldes gjengkriminalitet, vil jeg avvise disse, sier han.

  Politiet i Telemark vil ikke be om bistand fra Kripos i forbindelse med den tekniske etterforskningen.

(NTB)