Mann funnet hardt skadd søndag morgen. Politiet fikk vite om det først tirsdag

Døde på sykehus tirsdag. Mann i 50-åra obduseres i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag ble en mann i 50-åra funnet hardt skadd i sitt hjem i Lakselv sentrum. I går døde mannen på sykehus, mest sannsynlig som følge av skadene han hadde.

Politiet i Vestfinnmark etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.

I en pressemelding opplyser regionlensmann Britt Solveig Olaussen at avdøde skal obduseres i dag og at det forhåpentlig vil bringe politiet nærmere et svar om det er snakk om en ulykke eller om det har skjedd noe straffbart.

Politiet i Porsanger har fått bistand fra Alta lensmannskontor med den taktiske etterforskningen. I går gjennomførte politiet flere avhør, og huset der avdøde ble funnet er avsperret slik at politiet får gjennomført tekniske undersøkelser på stedet.

Det var familiemedlemmer av mannen som fant ham hardt skadd søndag morgen.

Grunnen til at politiet gikk ut med saken først i går kveld og ikke søndag, er ifølge regionslensmannen, at de først fikk vite om hendelsen i går.

- Det er sikkert flere grunner til det, men vi skulle gjerne visst om dette tidligere. Vi skulle gjerne vært på stedet med en gang, sier Olaussen.

De første timene er ofte avgjørende for politiets undersøkelser. Dersom det har skjedd noe kriminelt kan politiet dermed ha gått glipp av verdifull etterforskningstid.

Dagbladet følger saken.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer