Mann funnet i fryser

Sammen med mystisk brev.

MAKABERT: Da politiet rykket rutinemessig rykket ut til et dødsfall, fant de enda et lik i boligens fryser. Video: CNN. Reporter: Jostein Sletten / Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jeanne Souron-Mathers (75) fra byen Tooele i Utah døde i november. Politiet ble svært overrasket da de åpnet kvinnens fryser og fant liket av ektemannen Paul Mathers, melder CNN.

Etterforskning

Ifølge Salt Lake Tribune ble politiet varslet av vaktmesteren i boligkomplekset hvor Jeanne bodde da hun ikke svarte på anrop.

Patruljen tok seg inn i boligen og fant straks liket av Jeanne. Dette utløste rutinemessig at en etterforsker ble tilkalt. Og altså gjorde en ny sjokkerende oppdagelse.

- Etterforskeren ser seg rundt, åpner en dypfryser og finner en uidentifisert voksen mann som er avgått ved døden, forteller overbetjent Jeremy Hansen.

Men det var ikke alt. Med seg i fryseren hadde mannen, som raskt ble identifisert som Jeannes eksmilitære ektemann, et brev med budskapet at kona ikke var ansvarlig for hans død.

Mistenker svindel

Etterforskerne tror nå at Paul døde for ti års tid siden, og undersøker hvorvidt Jeanne kan ha skjult dødsfallet for myndighetene, for å fortsette å få utbetalt ektemannens pensjon og stønad som veteran.

Ifølge overbetjent Hansen har de begjært bankutskrifter utlevert. I tilfelle veteranutbetalingene har pågått i hele perioden, utgjør de minst 1,6 millioner kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer