Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann funnet livløs ved Aker Brygge

Politiet etterforsker saken.

ETTERFORSKNING: Politiet etterforsker dødsfallet. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
ETTERFORSKNING: Politiet etterforsker dødsfallet. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er erklært død etter å ha blitt funnet livløs i vannet utenfor Aker Brygge i Oslo lørdag morgen. Politiet etterforsker saken.

- Vi fikk melding klokken 8.38 av en av båtene som trafikkerer i Oslofjorden, om at de hadde observert det de oppfattet som en livløs person like utenfor gjestehavna ved Aker Brygge. De fikk satt en lettbåt på vannet og tatt mannen opp, sier operasjonsleder Vidar Pedersen ved Oslo politidistrikt til NTB.

Nødetatene kom raskt til stedet og startet gjenoppliving umiddelbart, men klokken 9.11 ble mannen erklært død på stedet.

Politiet var lørdag formiddag på stedet og har startet etterforskning av saken.

- Vi jobber med rundspørring rundt Aker Brygge og gjestebåthavna og undersøker videoovervåkingen i området. På nåværende tidspunkt er det ikke noe som tyder på at det ligger noe kriminelt bak, men etterforskningen er i en tidlig fase, opplyser vaktleder Guro Tandnes ved Oslo-politiets kriminalvakt til NTB.

Til VG opplyser politiet at deres teori er at mannen ikke hadde ligget lenge i vannet før han ble oppdaget.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart