SØKER FORTSATT: Politiet søker fortsatt etter gjerningsmenn i området. De har tatt i bruk helikopter, hundepatruljer og etterretningsinformasjon i søket. Her jobber politiet på åstedet. Foto: Daniel Laabak/Dagbladet
SØKER FORTSATT: Politiet søker fortsatt etter gjerningsmenn i området. De har tatt i bruk helikopter, hundepatruljer og etterretningsinformasjon i søket. Her jobber politiet på åstedet. Foto: Daniel Laabak/DagbladetVis mer

Skyteepisode

Mann funnet med skuddskader: - Trolig konflikt i kriminelt miljø

En rekke vitner meldte om smell i området.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Like før midnatt fredag fikk politiet inn en rekke meldinger om personer på Holmlia i Oslo som hørte smell i området.

På stedet fant poltiet to menn, den ene med skuddskader.

- Den ene ble funnet med skuddskade i nakken, mens den andre ikke har blitt skutt. Begge blir behandlet og kjørt til sykehus, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt Rune Ullsand til Dagbladet.

Til NTB opplyser Ullsand om at det bare er én fornærmet i saken.

- Den andre personen var på stedet og hadde fått blod på seg fra den skadde, sier han til nyhetsbyrået.

- Kriminelt miljø

Omtrent klokka 02.00 natt til lørdag opplyser politiet om at mannen er hardt skadd og at tilstanden er kritisk.

- For å berolige beboerne i området, kan vi si at offeret trolig ikke var tilfeldig. Bakgrunnen til skyteepisoden er trolig en eller annen type konflikt i et kjent kriminelt miljø, sier Ullsand.

Politiet ønsker ikke å kommentere miljøet noe mer utover det. Om det er folk som har sett noe mistenkelig, ønsker de at det tas kontakt med dem.

Politiet søker fortsatt etter gjerningsmenn i området. De har tatt i bruk helikopter, hundepatruljer og etterretningsinformasjon i søket.

- Vitner har sagt at de så 6-7 personer løpe fra stedet, forteller Ullsand og opplyser om at politiet fortsatt leter etter gjerningsmennene i morgentimene lørdag.

Dagbladet følger saken.