Mann funnet mishandlet

Han ble funnet bundet fast etter hendene i et gjerde ved et vannmagasin. Han klarte likevel å ringe etter hjelp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 35 år gamle mannen ringte AMK-sentralen klokka 6.52 i morges. Da han ble funnet hang han etter armene fra et gjerde på toppen av den 6 meter høye demningen ved Glitredammen i Bærum, skriver Asker og Bærums budstikke. For politifolkene var det et mysterium hvordan mannen klarte å ringe hvis han hang høyt over bakken. Mannen var bundet med et nylontau og bena nådde ikke bakken.

I ettermiddag ble mannen skrevet ut fra sykehuset og politiet har fått et bilde av hva som skjedde.

- Vi har vært i samtaler med mannen som nå er hjemme igjen, og fått en forklaring. Han sier sjøl at han ringte politiet, sier politioverbetjent Olav Brubakk ved Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.no.

To i søkelyset

Mannen ble funnet forkommen, hengende fra gjerdet. Hendene var bundet sammen med plaststrips, og det er ingenting som tyder på at det dreier seg om et ran. Mannens lommebok og mobiltelefon ble funnet på bakken.

- Dreier dette seg om et oppgjør i et spesielt miljø?

- Vi vet jo hvem fornærmede er, for å si det sånn, sier Brubakk.

Mannen har nevnt to personer som skal ha utført mishandlingen, men han har foreløpig ikke villet gi politiet noen navn. De skal ta en ny prat med 35-åringen senere i dag.

Ingen er foreløpig pågrepet i saken og politiet trenger mer informasjon om motivet og selve hendelsesforløpet.

<B>HENGT OPP:</B> Her i dette gjerdet ble mannen hengt opp etter armene slik at beina ikke nådde ned til bakken. Brannvesenet måtte skjære ham ned.