Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann funnet omkommet i Mysen

Politiet aner ikke dødsårsaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann er i morgentimene funnet omkommet under Mysen bru på vei mot Rakkestad, skriver Smaalenene.no.

En 24 år gammel mann fra Rakkestad har siden natt til søndag vært savnet i området. Mannen hadde vært sammen med venner på Momarkedet i Mysen, men ble borte i løpet av natta.

- Personen som er funnet omkommet kan stemme med beskrivelsen av den savnede personen, men han er ennå ikke identifisert, sier lensmann Henning Tollefsrud i Eidsberg kommune til Dagbladet.no.

Kriminalteknikere er på vei for å undersøke mannen og stedet han ble funnet død.

- Det er ikke grunnlag for å si at han er utsatt for noe kriminelt, men dødsfallet er mistenkelig i og med at vi ikke aner dødsårsaken ennå, sier lensmannen, som ikke ønsker å kommentere om det er funnet synlige skader på den døde personen.

Mannen ble først meldt savnet i Rakkestad, men lokalt politi fant fort ut at han hadde hygget seg med venner på Momarkedet lørdag kveld.

- Mellom midnatt og klokka 01.00 natt til søndag påtraff en politipatrulje mannen sovende i veikanten. De vekket han og han sa da at han skulle finne noen kamerater, sier lensmannen.

Mannen vil også rutinemessig bli sendt til obduksjon.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!