Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann funnet skadd i Holmenkollen

En mann i slutten 20-åra er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding klokka 09.20 om at en mann var skadd i Løkkaskogen i Holmenkollen. Første melding gikk ut på at mannen, som er i midten av 50-åra, var påført stikkskader. Det viste seg imidlertid ikke å stemme.

- Han ble funnet skadd utenfor adressen. Han har hodeskader etter bruk av slågvåpen, og skal visstnok ha blitt slått med en krykke. Tilstanden skal ikke være kritisk, men det kan endre seg. Det er alltid vanskelig å si med hodeskader, sier operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Politiet pågrep en mann i slutten av 20-åra på stedet. Mannen har kuttskader i hånda eller i armen.

- Det har vært en konflikt i forkant. Hendelsesforløpet er foreløpig litt uklart. Den som er fornærmet er litt mistenkt, og den som er mistenkt er også litt fornærmet, sier Kråkenes.

Det var flere personer til stede på adressen.

- Alle har tilknytning til adressen. Det har blitt en konflikt mellom de to involverte partene, hvor en av dem hadde en kniv. Det er uklart hvem av dem som hadde kniven, sier Kråkenes.

Politifolkene på stedet opplevde språkproblemer, og det har derfor vært vanskelig å få klarhet i hendelsesforløpet.

Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling