Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann funnet skutt i veigrøft

Turister fant i dag tidlig en skadd mann i ei veigrøft i Telemark. Mannen er trolig skutt, men politiet vet ikke hva som har skjedd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi vet ikke hva som har skjedd med mannen. Vi tror han har blitt skutt, sier politimester Kjell Eskilt ved Rjukan politidistrikt til Dagbladet.no.

De har sikret veigrøfta hvor mannen ble funnet, og venter på at den sårete skal bli istand til å fortelle hva som har skjedd. Han ligger til behandling på sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader.

- Vi vet hvem han er, men ønsker ikke å opplyse om dette. Vi vil heller ikke gå ut med det lille vi vet, sier Eskilt.

I dag tidlig kom europeiske turister kjørende langs riksvei 45 mellom Dalen og Valle i Telemark. Vest for Grimsdalstunet oppdaget de en såret mann. Ifølge turistene hadde han skuddskader i kroppen. Politiet vil ikke opplyse om hvem turistene er.

- Nå venter vi bare på opplysninger fra mannen, sier Eskilt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling