Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann funnet skutt og drept i bil i Sverige - politiet jakter maskert skytter

Etterforskes som gjengrelatert drap.

SKUTT OG DREPT: I denne bilen ble en mann skutt og drept søndag kveld. Politiet jakter nå en masket skytter. Foto: Henrik Jansson / Expressen
SKUTT OG DREPT: I denne bilen ble en mann skutt og drept søndag kveld. Politiet jakter nå en masket skytter. Foto: Henrik Jansson / Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 30-åra ble søndag kveld skutt og drept i en bil i Göteborg i Sverige.

Mannen som avfyrte de dødelige skuddene, var ifølge vitner maskert og bevæpnet med automatvåpen, skriver politiet i Göteborg i en pressemelding.

Skytteren skal ha forlatt stedet sammen med en annen mann i en blå bil.

Flere skudd

Det var klokka 19.37 politiet fikk melding om hendelsen søndag kveld. Da politiet ankom stedet fant de den døde mannen i en bil. Drapsetterforskning ble umiddelbart startet.

- På stedet kunne vi konstatere at mannen hadde blitt skutt flere ganger, sier politiets pressetalsperson Ulla Brehm til Expressen.

Ifølge avisa er offeret kjent av politiet.

- Alt tyder på at dette er relatert til gjengkriminalitet, sier Brehm.

FLERE SKUDD: Offeret skal ha blitt skutt flere ganger, og ifølge folk som bor i området hørte de fem til ti skudd. Foto: Henrik Jansson / Expressen
FLERE SKUDD: Offeret skal ha blitt skutt flere ganger, og ifølge folk som bor i området hørte de fem til ti skudd. Foto: Henrik Jansson / Expressen Vis mer

- Fem til ti skudd

Vitner Aftonbladet har snakket med sier at mennene som kjørte fra åstedet var mørkkledde. Politiet jakter på begge personene.

- Jeg var i leiligheten min da jeg hørte noe som liknet skudd fra et kraftig våpen, et automatvåpen. Det hørtes ut som det var fem til ti skudd, og så hørte jeg en bil som kjørte fort, sier et vitne til Expressen.

Et annet vitne forteller at han ikke er i tvil om at det var skudd han hørte.

- Når jeg går ut på balkongen ser jeg en mann ligger i bilen, og jeg ser hullene etter skuddene på bilen, sier vitnet.

Avis: Offeret er 32 år

Ifølge Aftonbladets kilder er den drepte mannen 32 år. Han skal være kjent for grov kriminalitet og ble tidligere i år tiltalt for brudd på våpenloven. For noen år siden skal han ha vært i en blodig konflikt mellom gjengene i Biskopsgården og Backa.

Politiet jakter nå på to menn som var observert i bilen søndag kveld. Åstedet er sperret av og politiet gjør åstedsundersøkelser. I tillegg spaner de i området.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media