Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann funnet skyldig i drap på ekskona i Bygland

Knivstakk sin ekskone 22 ganger på en parkeringsplass utenfor skole.

DRAP PÅ PARKERINGSPLASS: Politiets teknikere studerer noe som ligner en kniv i slire på åstedet ved Bygland skule der en kvinne ble knivstukket og drept onsdag ettermiddag. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
DRAP PÅ PARKERINGSPLASS: Politiets teknikere studerer noe som ligner en kniv i slire på åstedet ved Bygland skule der en kvinne ble knivstukket og drept onsdag ettermiddag. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||||Irakeren som knivstakk sin ekskone 22 ganger på en parkeringsplass utenfor Bygland skole i Aust-Agder ble onsdag funnet skyldig i drapet.


Den 39 år gamle mannen har nektet straffskyld. Han har forklart at han husker at han stakk ekskona med kniv, men har sagt i retten at han bare husker det første stikket.

Juryen i Agder lagmannsrett brukte en snau time på å komme fram til kjennelsen, skriver nettutgaven til Fædrelandsvennen.

Forsvareren vil ventelig prosedere på at dommen fra tingretten er for streng. Der ble mannen dømt til 16 års fengsel.

Straffeutmålingen er trolig klar torsdag ettermiddag.

Drapet skjedde 2. juli i fjor. Vian Bakir Fatah (31) døde etter å ha blitt knivstukket 22 ganger, hvorav tre knivstikk var rettet mot hjertet. Hun holdt sin yngste sønn i armene da eksmannen angrep henne.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling