Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann funnet utenfor Trøndelagskysten

Dro ut i båt torsdag - fortsatt en saknet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Letemannskaper fant lørdag kveld like før klokka 20 en av de to mennene som har vært saknet utenfor Trøndelagskysten.Han ble funnet død i sjøen

Sammen med en annen mann dro han  ut i en 14 fots gul plastbåt ved Kråkfjord i Roan i Sør-Trøndelag torsdag. Den andre saknede var ikke funnet ved midnatt natt til søndag, får Dagbladet opplyst ved operasjonssentralen i Nord-Trøndelag politidistrikt.

Den en av de savnede ble funnet nordøst for Skjervøya i Osen kommune.


- De dro ut tidlig torsdag for å trekke noen garn. Familien har forsøkt å få tak i den ene, men ingen har svart på mobilen, opplyser redningsleder Ben Wikøren ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

Det har vært mye dårlig vær i området siden torsdag og i natt blåste det friskt.

Et Sea King helikopter, to marinefartøy, to redningsskøyter og en del lokale båter har deltatt i søket.

- Søket foregår langs kysten fra Roan og nordover mot Rørvik, opplyser Wikøren.

De to mennene ble meldt savnet lørdag formiddag.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling