<strong>RINGTE POLITIET:</strong> En mann fyllekjørte og ringte selv politiet mens han var på E18 mellom Mysen og Oslo. Foto: Google Maps
RINGTE POLITIET: En mann fyllekjørte og ringte selv politiet mens han var på E18 mellom Mysen og Oslo. Foto: Google Maps Vis mer

Mann fyllekjørte i sju mil. Ringte selv politiet og sa fra

Krasjet i husvegg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En mann i 40-åra ringte selv til politiet og varslet om at han fyllekjørte på E18.

Ferden endte i en husvegg i Oslo sentrum - etter en tur på rundt sju mil.

- Det var en mann som ringte inn og var litt fortvilet. Han ringte flere ganger og det viste seg at han var på E18 ved Askim. Han var beruset og vi prøvde å posisjonere oss for å stoppe ham, sier operasjonsleder Håkon Nilsen i Follo politidistrikt til Dagbladet.

- Vi varslet politiet i Oslo som senere fikk kontroll på ham. Vi har ikke fått noen meldinger om personskader, men det var minst en annen bil som fikk ødelagt et speil, sier operasjonsleder Nilsen.

Mannen skal ha kjørt fra Mysen i Østfold til Oslo sentrum. Bilen krasjet rett ved Karl Johans gate.

- Jeg sitter ikke på noen statistikk på hvor mange som kjører i beruset tilstand og som ringer inn til oss, men det er veldig sjelden, sier operasjonsleder Nilsen i Follo politidistrikt.

Politiet i Oslo ble varslet klokka 01.55 i natt om fyllekjøringa.

- Han er døddrukken. Ordentlig beruset, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til TV 2.

- Det er helt utrolig at han har kommet seg så langt. Han skulle til og med kjøre videre etter han krasjet, og politiet måtte pågripe ham. Han var ikke helt tam, sier Belle.

Mannen hadde kjørt i rundt sju mil da bilen endte i husveggen.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer