Mann gikk amok med kniv i kinesisk barnehage

29 barn og tre voksne stukket.

KNIVSTUKKET: Ei skadd jente fra barnehagen ankommer sykehuset i hjembyen Taixing. Foto: ALEXANDER F. YUAN/AP/SCANPIX
KNIVSTUKKET: Ei skadd jente fra barnehagen ankommer sykehuset i hjembyen Taixing. Foto: ALEXANDER F. YUAN/AP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): 29 barn og tre voksne ble skadd da en mann gikk amok med kniv i en barnehage i det østlige Kina i morges, melder det statlige kinesiske nyhetsbyrådet Xinhua.Fem barn er alvorlig skadd, to av dem kritisk, opplyser en talsmann for myndighetene i byen Taixing i Jiangsu-provinsen til Xinhua.

Dødsofre?Andre kilder, blant dem velrenommerte Caijing, opplyser at fire barn har dødd, men dette kan ikke bekreftes fra offentlig hold, melder Timesonline.co.uk. En mor Telegraph.co.uk har vært i kontakt med, sier at sykehuspersonale har opplyst om dødsofre.

- Det var 37 barn i klassen. Sju er med sikkerhet uskadd, og myndighetene opplyser at 28 er på sykehus. Det etterlater minst to som vi ikke vet noe om, sier hun til den britiske avisa.

Barna er i 4-5-årsalderen.

Ifølge politiet brøt den 47-årige knivmannen seg inn i et klasserom bevæpnet med en 20 cm lang kniv som han angrep barn og voksne med. En sikkerhetsvakt forsøkte å stoppe berserkergangen, men ble selv stukket.

Ifølge en pårørende til et av barna var det en melkemann som til slutt fikk stoppet knivmannen - ved å slå ham i hodet med en mopp. Håndtaket på moppen skal ha brukket i slaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer