<strong>GIKK AMOK:</strong> Her blir mannen pågrepet av politiet etter å ha gått amok med et rullebrett. Foto: Guttorm Pedersen/Nordlys
GIKK AMOK: Her blir mannen pågrepet av politiet etter å ha gått amok med et rullebrett. Foto: Guttorm Pedersen/Nordlys Vis mer

Mann gikk amok med skateboard i Tromsø sentrum

Slo etter folk, kastet skateboardet på en bil og knuste vinduer. - Han gikk inn i et busskur og jaget ut ei dame og noen barn. Han tok også en ballong fra barna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): I formiddag gikk en mann amok med et skateboard i Tromsø sentrum, skriver Nordlys.no.

- Han slo rundt seg med brettet, og det suste rundt ørene på kona mi, hun måtte løpe over veien for å komme seg unna, forteller et vitne til hendelsen til avisa.

- Truende Dagbladet får opplyst at det skal være snakk om en mann i slutten av 20-åra.

- Vi har tatt hånd om han, og framstilt han for lege. Han er nå i vår varetekt og blir her utover, sier operasjonsleder Arne Hågensen ved Troms politidistrikt til Dagbladet.

- Vi fikk inn masse telefoner fra folk som  hadde opplevd mannen som truende og skremmende, sier Hågensen.

Han forteller at politiet kjørte raskt til stedet for å ta hånd om mannen.

- Tok ballong fra barn - Han slo i biler, vinduer og et busskur. I tillegg skal han ha røsket opp noen blomster og kastet skateboardet i en bil.

Til Nordlys beskriver et vitne hendelsen som nifs.

- Han gikk også inn i et busskur ved Domus og jaget ut ei dame og noen barn som var der. Han tok også en ballong fra barna, sier vitnet til avisa.

<strong>TRUENDE:</strong> Politimann Per Arne Juvang snakker med noen gutter som har vært vitne til hendelsen. Foto: Guttorm Pedersen/Nordlys
TRUENDE: Politimann Per Arne Juvang snakker med noen gutter som har vært vitne til hendelsen. Foto: Guttorm Pedersen/Nordlys Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer