Mann gikk amok med skateboard i Tromsø sentrum

Slo etter folk, kastet skateboardet på en bil og knuste vinduer. - Han gikk inn i et busskur og jaget ut ei dame og noen barn. Han tok også en ballong fra barna.

GIKK AMOK: Her blir mannen pågrepet av politiet etter å ha gått amok med et rullebrett. Foto: Guttorm Pedersen/Nordlys
GIKK AMOK: Her blir mannen pågrepet av politiet etter å ha gått amok med et rullebrett. Foto: Guttorm Pedersen/NordlysVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): I formiddag gikk en mann amok med et skateboard i Tromsø sentrum, skriver Nordlys.no.

- Han slo rundt seg med brettet, og det suste rundt ørene på kona mi, hun måtte løpe over veien for å komme seg unna, forteller et vitne til hendelsen til avisa.

- Truende Dagbladet får opplyst at det skal være snakk om en mann i slutten av 20-åra.

- Vi har tatt hånd om han, og framstilt han for lege. Han er nå i vår varetekt og blir her utover, sier operasjonsleder Arne Hågensen ved Troms politidistrikt til Dagbladet.

- Vi fikk inn masse telefoner fra folk som  hadde opplevd mannen som truende og skremmende, sier Hågensen.

Han forteller at politiet kjørte raskt til stedet for å ta hånd om mannen.

- Tok ballong fra barn - Han slo i biler, vinduer og et busskur. I tillegg skal han ha røsket opp noen blomster og kastet skateboardet i en bil.

Til Nordlys beskriver et vitne hendelsen som nifs.

- Han gikk også inn i et busskur ved Domus og jaget ut ei dame og noen barn som var der. Han tok også en ballong fra barna, sier vitnet til avisa.

TRUENDE: Politimann Per Arne Juvang snakker med noen gutter som har vært vitne til hendelsen. Foto: Guttorm Pedersen/Nordlys
TRUENDE: Politimann Per Arne Juvang snakker med noen gutter som har vært vitne til hendelsen. Foto: Guttorm Pedersen/Nordlys Vis mer