Mann hadde bæsj i fryseren

Avføringsmysterium i Finnmark trolig oppklart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Mysteriet rundt hvem som griset til to biler i Kjøllefjord med mennskeavføring, ser ut til å gå mot oppklaring: Finnmarks-politiet har nå siktet en mann i 50-åra etter at de fant avføring frosset ned i fryseren hans.

Flytende avføring

Det var i fjor påske at «mannskiteren» slo til for første gang: Samboerparet Carl Ragnar Øfeldt (37) og Elisa Viitamaa (29) fikk en natt bilen fullstendig vandalisert av store mengder flytende avføring inne i kupeen, og kjøretøyet måtte rehabiliteres for titusener av kroner.

Så, halvannet år seinere, var det Carl Ragnars far Roger Øfeldts tur: Over natta knuste noen ruta på 54-åringens Ford Transit og griset til kupeen på samme måte som forrige gang.

– Jeg kan ikke tenke meg hvem som skulle ha noe imot oss, vi er stille folk, sa Carl Ragnar Øfeldt til Dagbladet.no i oktober.

Grovt skadeverk

Nå er imidlertid en mann i 50-åra siktet for avføringsterroren, og kan trolig forvente seg en tiltale for grovt skadeverk.

– På bakgrunn av tips ransaket vi huset hans og gjorde funn som knytter ham til skadeverket, forteller Ellen Cathrine Hætta, jourhavende jurist ved Østfinnmark politidistrikt, til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer