BLE DREPT: En 28 år gammel mann ble drept av en alligator da han badet i Texas fredag. Han skal ha trosset skilt og advarsler fra folk rundt, og hoppet ut i vannet. Dette bildet er av en annen alligator. Foto: NTB Scanpix
BLE DREPT: En 28 år gammel mann ble drept av en alligator da han badet i Texas fredag. Han skal ha trosset skilt og advarsler fra folk rundt, og hoppet ut i vannet. Dette bildet er av en annen alligator. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mann hånet alligator og hoppet uti vannet - ble drept

- Glem alligatorene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fredag ble en mann (28) drept av en alligator i Texas.

Til tross for et tydelig skilt hvor det sto skrevet «Ingen svømming: Alligatorer», tok han sjansen og badet, ifølge KFDM News.

CNN skriver at det er første gang at et menneske blir drept av en alligator i Texas.

- Glem alligatorene Ifølge vitner som så opptrinnet hånet mannen skiltet og alligatorene før han dro av seg t-skjorta og hoppet uti.

- Han sa: «Glem alligatorene», hoppet ut i vannet, og ropte etter hjelp nesten med en gang, sier Rodney Price, etterforsker ved Orange County-politiet til KDFM News.

Michelle Wright, som jobber ved havna, forteller at hun gjentatte ganger prøvde å hindre mannen i å bade. Da han først ble angrepet av dyret skal en kvinne ha hoppet uti etter ham og prøvd å hjelpe ham.

- Hold deg på land - Jeg ba ham om å ikke svømme, jeg sa: «Det er en stor alligator i vannet, vær så snill og hold deg på land», sier Wright til nettstedet, og legger til:

- Det neste som skjedde var at kvinnen skrek - da hadde en alligator tatt ham. Jeg så kroppen hans liggende med ansiktet ned i vannet i noen sekunder, før han ble dratt ned igjen, sier hun til nettstedet.

To timer seinere ble mannen funnet død cirka 200 meter unna.