Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann hardt skadd etter sykkelulykke i trapp

- Syklet ned i kjempefart, og landet med hodet først i asfalten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i midten av 20-årene ble alvorlig skadd da han syklet ned en trapp og landet på hodet i Oslo lørdag kveld. Mannen hadde ikke hjelm.

Ulykken skjedde i 21.30-tiden utenfor lokalene til Skatt Øst like ved Jernbanetorget i Oslo sentrum. Plassen er populær blant mange skatere.

- Mannen satte ut på sykkel øverst i trappen. Han syklet ned i kjempefart og landet på hodet først i asfalten der trappen sluttet, forteller Elisabeth Norheim til NTB. Hun var på stedet sammen med sin 15 år gamle sønn da ulykken skjedde.

- Jeg løp bort til ham, og da så jeg at han hadde fått en alvorlig hodeskade. Han hadde en kjempestor kul i panna og klarte nesten ikke å puste. Han hadde puls, men responderte ikke da vi snakket til ham og kløp i ham, sier Norheim.

Ullevål sykehus opplyste søndag morgen at mannen er alvorlig skadd og er circa 25 år gammel. Den skadde hadde ifølge Norheim ikke på seg hjelm. Norheim forteller at hun umiddelbart begynte å utføre førstehjelp på mannen. Ifølge henne var det tre skategutter i nærheten, og etter hvert kom også de bort for å hjelpe til.

- Jeg fikk den ene til å ringe ambulansen, og det føltes veldig lenge før den kom. Mannen klarte ikke å røre på seg og sluttet å puste ved jevne mellomrom, sier Norheim.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media