Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann hardt skadd etter trafikkulykke på E18 i Aust-Agder

To personbiler og lastebil involvert.

FASTKLEMT: En person satt fastklemt i ulykka. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
FASTKLEMT: En person satt fastklemt i ulykka. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann skal være hardt skadd etter at to personbiler og en lastebil var innblandet i en ulykke på E18 ved Fiane i Tvedestrand i Aust-Agder mandag kveld.

Ulykken skjedde da en lastebil kjørte inn i en personbil, som var i ferd med å svinge av veien. Bilen kolliderte så med en annen personbil. En mann i bilen som ble påkjørt av lastebilen, ble hardt skadd og sendt til Sørlandet Sykehus Arendal, ifølge Agderposten.

Skadene hans er ikke livstruende, ifølge NRK. Lastebilsjåføren fikk moderate skader. Politiet har beslaglagt førerkortet hans.

En kvinne i den tredje bilen ble sendt til sykehus for en sjekk. Agder politidistrikt fikk melding om ulykken klokka 19

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling