Mann hardt skadd

Påkjørt av trikken i Oslo sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skal ha skjedd like utenfor Blå Kors i Storgata i Oslo, ved trikkestoppet i Hausmannsgate.

Mnnen havnet under trikken, og ble brakt til Ullevål sykehus.

- Han har skader i hode, ansikt og bruddskader. Skadene er alvorlige, men tilstanden er stabil og mannen skal opereres. Han er utenfor livsfare, sier informasjonsrådgiver ved Ullevål sykehus, Alf Bøhler, til Dagbladet.no.

Mange mennesker stimlet sammen på stedet.

Det er fortsatt uklart nøyaktig hva som skal ha skjedd, men vedkommende skal ha befunnet seg  på skinnegangen da trikken kom.

Et vitne forteller til Dagbladet.no.


- Jeg satt inne på kontoret og hørte hornet på trikken, og at den bråstoppet. Jeg prøvde å ringe ambulanse, men kom ikke gjennom. Da jeg kom ut så jeg først at en mann forsøkte å få en annen bort fra trikken. Han klarte det ikke, så det kom en person til for å hjelpe. Sammen fikk de to dratt ham unna trikken. Jeg så at mannen pustet, forteller en kvinne til Dagbladet.no.

Deretter kom politi og brannvesen til stedet.

- Jeg synes ambulansen kom sent, sier hun.

- Jeg er helt skjelven, sier kvinnen.

PÅKJØRT: En mann er kjørt til Ullevål sykehus etter at han ble påkjørt av trikken ved holdeplassen i Hausmannsgate i Oslo sentrum. Foto: Truls Brekke
PÅKJØRT: En mann er kjørt til Ullevål sykehus etter at han ble påkjørt av trikken ved holdeplassen i Hausmannsgate i Oslo sentrum. Foto: Truls Brekke Vis mer

Seinest i februar i år havnet en kvinne under trikken i Brugata.