Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann «henrettet» på p-plass i Malmö

Drept av tre skudd mot hodet i nærheten av lekende barn, ifølge vitner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 35-årsalderen ble i tolvtiden i dag skutt og drept med tre skudd mot hodet på en parkeringsplass i Malmö, Sverige. En gruppe lekende barn var i umiddelbar nærhet av det vitner kaller «en ren henrettelse».

Har du bilder eller informasjon om saken? Tips oss på mms/sms 2400, telefon 24000000 eller epost 2400@db.no.

- Det vi vet så langt er at en mann er skutt og drept ved Sibbarps kallbadhus. Gjerningsmannen er forsvunnet og vi arbeider med å identifisere offeret. Vi avhører et antall vitner til hendelsen, sier informasjonsmedarbeider Helena Ralmark ved Skåne-politiet til Dagbladet.

Store politistyrker jakter nå gjerningsmannen som skal ha flyktet langs en gang- og sykkelvei etter drapet.

- Jeg hørte tre smell. Dette er vanligvis det roligste stedet på jord. En skolegruppe lekte et lite stykke unna, og alt var bare fryd og gammen, så det er klart at man blir redd når noe slikt skjer, sier vitnet Britt Strömback til den svenske avisen Expressen.

Et annet vitne sier at gjerningsmannen «lå og ventet på sitt offer og slo til mens han var på vei til bilen», mens Aftonbladet.se melder at offeret ble skutt på nært hold og «sank ned i knestående» etter at han ble truffet.

- Jeg hørte tre skudd og så en mann løpe, sier vitnet, og forklarer at mannen var mørkkledd. Under flukten skal han ha mistet våpenet, men stoppet, plukket det opp og løpt videre.

Politiet kan ikke bekrefte disse vitnebeskrivelsene eller ytterligere detaljer omkring drapshandlingen.

- Den videre etterforskningen vil avdekke dette, sier Ralmark ved Skåne-politiet til Dagbladet.

To områder nå avsperret av politiet: Ett rundt selve åstedet for drapet, og ett rundt 300 meter unna. Et stort politioppbud søker gjennom stedet med hunder.

- Man kan vel si at folk her ute er i sjokk, det er et veldig ubehagelig syn. Det ser ut som en ren henrettelse, sier vitnet Tomas Johansson ifølge Expressen.se.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media