USA:

Mann hevder han skjøt mot «Bigfoot»

Et kjærestepar på telttur i en nasjonalpark i Kentucky ble vekket av en oppskjørtet mann som hevdet han hadde sett Bigfoot - og skutt mot det apeliknende monsteret.

BIGFOOT: Den store apen som går på to bein er også kjent under navn som Den avskyelige snømannen, Yeti eller Sasquatch. Dette bildet fra California ble presentert som bildebevis på Bigfoots eksistens i 1977. Foto: AP / NTB Scanpix
BIGFOOT: Den store apen som går på to bein er også kjent under navn som Den avskyelige snømannen, Yeti eller Sasquatch. Dette bildet fra California ble presentert som bildebevis på Bigfoots eksistens i 1977. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Et par på telttur i en nasjonalpark i Kentucky sier de ble vekket av en mann som hevder å ha sett «Bigfoot» - et enormt apeliknende monster det påstås skal leve i Nord-Amerika.

Madelyn Durand og Brad Ginn forteller overfor CNN at mannen sa han skal ha skutt ut i mørket etter at monsteret, som det ikke finnes bevis for at eksisterer, angivelig kastet seg mot ham.

«Jeg så det!»

Durand forteller overfor nyhetsbyrået at hun våknet rundt elleve på kvelden etter å ha hørt en lyd utenfor teltet, og vekket kjæresten da hun så at en lommelykt lyste inn mot teltduken deres.

- Vi kom oss dermed ut av teltet og ble møtt av en mann som hevdet at noen eller noe hadde ødelagt campingplassen deres, sier hun.

Mannen, som var der med sønnen sin, viste dem pistolen han bar med seg og sa at området var et beryktet sted for observasjoner av det store monsteret Bigfoot.

Paret skal deretter ha gått tilbake til teltet da mannen og sønnen hans forsvant ut i mørket for å undersøke nærmere.

- Vi hørte dem komme tilbake rundt ti minutter seinere og ropte «jeg så det!», sier Durand og legger til at de også så et skarpt lysglimt da pistolen ble avfyrt og hørte at han skjøt ut i bekmørket rundt 20 meter bortenfor teltet deres.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer