HOLDT FANGET: : I dette buret ble den 61 år gamle kvinnen og den autistiske sønnen på 32 år holdt fanget i to år. Foto: Mauricio Arduin, Afp
HOLDT FANGET: : I dette buret ble den 61 år gamle kvinnen og den autistiske sønnen på 32 år holdt fanget i to år. Foto: Mauricio Arduin, AfpVis mer

Mann holdt kone og sønn fanget i bur i Argentina

Skal ha holdt dem fagnet i to år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I Argentina har en 66 år gammel mann, holdt sin kone og sønn fanget i to år i et bur med lås på utsida. Han skal blant annet ha tvunget dem til å spise hundemat og inhalere bensin, skriver Sky News.

Oppdagelsen ble gjort i ved mannens feriested Mar del Plata i Buenos Aires-provinsen. Det var mannens to andre sønner som varslet politiet. Han er nå arrestert.

Låses fra utsida Det ble funnet gamle madrasser, steiner, bensinkanner, poser med avføring, hundemat, sprøyter, kjetting og tau inne i buret. Ifølge  aktor Alejandro Pellegrini, var buret laget av murstein og jernstenger. Det ble holdt lukket med en jerndør som kunne låses fra utsida.

- Huset hadde også et rom med de verst tenkelige forhold, hvor moren og hennes sønn var låst inne om nettene, sier Pellegrigi til Sky News.

Kidnapping og slavearbeid Den 61 år gamle kvinnen lider av psykiske problemer, mens den 32 år gamle sønnen er autist.

Mannen, som er arbeidsledig murer, ble arrestert og fremstilt for fengsling lørdag forrige uke. Det forventes at han siktes for kidnapping og for å holde sin familie i slavearbeid.

Ifølge lokale medier blir kvinnen og sønnen tatt hånd om av myndighetene.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram