Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann i 20-åra alvorlig skadd etter slåsskamp i Halden. Hentet med luftambulanse

Hendelsen fant sted nær inngangspartiet til en russefest på Fredrikssten festning, men ifølge politiet i Østfold er det ingen mistanke om at noen av de involverte er russ.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 20-åra er påført alvorlig kroppsskade etter å ha blitt slått ned utenfor en Kiwibutikk i Halden i Østfold.

Hendelsen fant sted like i nærheten av en russefest som avholdes på Fredriksten festning, og politiet trodde først at slåsskampen hadde en sammenheng med russefesten. Like etter midnatt sa operasjonsleder Paul Horne i Øst politidistrikt til Dagbladet at hendelsen ble satt i «en klar sammenheng med russetreffet».

Ved 03-tida natt til søndag kan imidlertid politiet opplyse at ingen av de involverte var russ.

- Vi har foreløpig ikke noe informasjon om motiv eller bakgrunn for volden, men det var en del folk på stedet, noen har vi snakket med allerede, og vi har godt håp om å løse dette. Vi har informasjon som peker mot mulige gjerningspersoner, men vi har ikke fått verken dem eller offer i tale. Ingen av dem er russ, det er snakk om personer som ikke hadde tilgang til russetreffet, sier Horne til NTB.

Vitner på stedet skal ha beskrevet flere gjerningsmenn som løp fra stedet. Den unge mannen, som ble alvorlig skadd i hendelsen, var ikke ved bevissthet da nødetatene kom til stedet.

- Han var borte en god stund, men kom til bevissthet etter hvert, sier Horne.

Politiet har konkret informasjon å gå etter, og søker nå aktivt etter de mistenkte gjerningspersonene.

Dagbladet kommer tilbake med mer.