Mann i 20-åra funnet død etter skogsfest

Funnet etter en stor leteaksjon i Grimstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet iverksatte søndag en større leteaksjon etter at en mann i 20-åra ikke kom hjem etter en fest i Grimstad natt til søndag.

- Politiet fikk melding om hendelsen klokka 18.40 søndag kveld. Da var det noen i hans nære omgangskrets som meldte han savnet, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Miriam Stausland, til Dagbladet.

Like etter klokka 21.30 melder politiet at det er gjort funn av en død person i søkeområdet. Pårørende er varslet, opplyser politiet på Twitter.

- Den omkomne er ikke identifisert ennå, men det er ingen andre som er meldt savnet i området, så vi går ut fra at det er mannen i 20-åra som er funnet, forteller Stausland.

Mannen ble funnet av politiets hundepatrulje. Kriminalteknikere gjennomfører rutinemessige undersøkelser på stedet søndag kveld, ifølge Agderposten.

Politiet har satt igang en etterforskning av saken for å kartlegge hendelsesforløp og dødsårsak.

Den aktuelle festen fant sted i et skogsområde nord for Reddal lørdag kveld.

- Festen har vært ute i terrenget, et stykke fra vei og bebyggelse. Det er i dette området vi har søkt med store ressurser, sier operasjonslederen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer