Mann i 20-åra funnet død etter skogsfest

Funnet etter en stor leteaksjon i Grimstad.

Publisert
Sist oppdatert

Politiet iverksatte søndag en større leteaksjon etter at en mann i 20-åra ikke kom hjem etter en fest i Grimstad natt til søndag.

- Politiet fikk melding om hendelsen klokka 18.40 søndag kveld. Da var det noen i hans nære omgangskrets som meldte han savnet, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Miriam Stausland, til Dagbladet.

Like etter klokka 21.30 melder politiet at det er gjort funn av en død person i søkeområdet. Pårørende er varslet, opplyser politiet på Twitter.

- Den omkomne er ikke identifisert ennå, men det er ingen andre som er meldt savnet i området, så vi går ut fra at det er mannen i 20-åra som er funnet, forteller Stausland.

Mannen ble funnet av politiets hundepatrulje. Kriminalteknikere gjennomfører rutinemessige undersøkelser på stedet søndag kveld, ifølge Agderposten.

Politiet har satt igang en etterforskning av saken for å kartlegge hendelsesforløp og dødsårsak.

Den aktuelle festen fant sted i et skogsområde nord for Reddal lørdag kveld.

- Festen har vært ute i terrenget, et stykke fra vei og bebyggelse. Det er i dette området vi har søkt med store ressurser, sier operasjonslederen.

Det er foreløpig ikke kjent hva slags fest det dreier seg om eller hvor mange personer som var til stede.

Det er ulent terreng i området, noe som har gjort søkeprosessen utfordrende. Flere politipatruljer, politihunder, helikopter og frivillige bidro i søket etter mannen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer