Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann i 20-åra funnet død etter slåsskamp. Én person pågrepet

Mistenkelig dødsfall.

 SPERRET AV: Politiet har satt ut politisperringer der en mann i natt ble funnet død. Foto: Stein Siem/Åndalsnes Avis
SPERRET AV: Politiet har satt ut politisperringer der en mann i natt ble funnet død. Foto: Stein Siem/Åndalsnes Avis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):Nordmøre og Romsdal politidistrikt fikk klokka 03.30 melding om at en mann i 20 åra ble funnet livløs ved Åndalsnes samfunnshus. Mannen ble erklært død, og én person er pågrepet og siktet i saken.

Politiet har startet etterforskning for å finne årsaken til dødsfallet og om det er en sammenheng mellom den hendelsen siktede er pågrepet for og det aktuelle dødsfallet.

- Det har vært en konfrontasjon mellom den siktede og den avdøde i forkant, og derfor har vi en grunn til å anta at den pågrepne kan ha noe å gjøre med dødsfallet, sier operasjonsleder Kjell Biesmans til Dagbladet.

Den foreløpig siktelsen lyder på at siktede skal ha utøvd «grov kroppskrenkelse» etter paragraf 272 i straffeloven

Det er satt i gang kriminaltekniske undersøkelser og taktisk etterforsking. Personer som har observasjoner eller annen informasjon som kan være relevant for etterforskingen bes om å melde seg for politiet.

- Det var flere vitner som var på stedet som har gitt sin forklaring, men vi ber om at alle som var til stede på det aktuelle stedet melder seg for politiet, sier Biesmans.

Mannen deltok på en fest på samfunnshuset, og pårørende var på stedet da politiet og helsepersonell ankom stedet, opplyser politiet.

Den siktede er i ferd med å bli avhørt av etterforskere. Forsvareren til den siktede kan ikke si noen om klienten erkjenner straffskyld.

Dagbladet kommer tilbake med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media