Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann i 20-åra funnet død i garasje i Fredrikstad

Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig.

MISTENKELIG DØDSFALL:  En mann i 20-åra ble i går kveld klokka 20.00 funnet død i en garasje på Krøkerøy i Fredrikstad. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig. Foto: Andreas Utberg/Utrykningsnytt
MISTENKELIG DØDSFALL: En mann i 20-åra ble i går kveld klokka 20.00 funnet død i en garasje på Krøkerøy i Fredrikstad. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig. Foto: Andreas Utberg/Utrykningsnytt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person er funnet død i en garasje på et industriområde på Kråkerøy i Fredrikstad, skriver Østfold politidistrikt på Twitter.

Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig, og opplyser at avdøde vil bli obdusert i løpet av dagen.

- Avdøde er en mann i 20-åra fra Fredrikstad. Pårørende er varslet, sier etterforskningsleder Jan Ekeberg til Dagbladet.

Han forteller at politiet fikk melding om dødsfallet klokka 20.00 i går kveld. Det var da venner av avdøde som meldte ifra om at de hadde funnet ham i garasjen.

Ekeberg ønsker foreløpig ikke å si noe om hva som er avdødes tilknytning til garasjen. Han ønsker heller ikke å kommentere hvorvidt mannen har ytre skader.

- Vi undersøker nå stedet, og gjennomfører en del taktiske oppgaver, sier etterforskningslederen.

- Politiet vil forhåpentligvis vite mer om dødsårsaken i morgen, melder Østfoldpolitiet på Twitter.

Det er omstendighetene rundt dødsfallet som gjør at de etterforsker det som mistenkelig, sier Jan Ekeberg til NRK Østfold, men tilføyer at det også kan være snakk om en ulykke.

Dagbladet følger saken.


Hele Norges coronakart