Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann i 20-åra kastet ut av treningssenter. Skal ha onanert gående på tredemølla

Har sikret seg videobevis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kveldsvakta på treningssenteret Fresh Fitness på Lambertseter skal ha fått seg litt av en overraskelse da hun lørdag kveld ved stengetid i forrige uke gikk rundt på senteret for å se om alle hadde forlatt senteret.

- På lørdag oppdaget en kvinnelig ansatt at det var igjen én person som onanerte gående på tredemølla, sier administrerende direktør i Fresh Fitness, Paal Hansem, til Dagbladet.

Den ansatte skal ha trukket seg unna og ringt politiet i henhold til treningssenterets retningslinjer, ifølge Hansem.

- Når det oppstår situasjoner som kan være av en truende karakter, har de ansatte fått beskjed om å trekke seg unna. Vedkommende hadde forlatt senteret da politiet kom.

Direktøren forteller at dette ikke er vanlig oppførsel blant dem som bruker senteret.

- Det er en merkelig oppførsel på et offentlig sted. Vi har midlertidig stengt medlemskapet til vedkommende og kommer til å avvente svaret fra politiet.

- Etterlot han seg spor?

- Så vidt jeg vet så etterlot han seg ingen spor på tredemølla. Det var heller ingen andre som var vitne til hendelsen enn den personen som var på jobb. Hun ble forbauset, men er ikke redd for å gå på jobb igjen.

Ifølge Dagbladets opplysninger skal mannen være i 20-åra og vært jevnlig bruker av treningssenteret.

Hele Norges coronakart