Mann i 20-åra knivstukket i halsen i Trondheim

Kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim med alvorlige skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i slutten av 20-årene er kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim med alvorlige skader etter å ha blitt knivstukket i halsen. En mann er pågrepet i saken.

- Det er snakk om knivstikking, så skadene er alvorlige, opplyser politiet til Adresseavisen. Tilstanden til mannen skal være stabil.

Politiet fikk beskjed om hendelsen på Ranheim klokken 00.20 natt til lørdag.

- Vi fikk melding om at en mann var blitt knivstukket i hals og nakke. Politiet bevæpnet seg og rykket ut til stedet, sier operasjonsleder Leif Berglund i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politipatruljene som kom til stedet fikk sikret området slik at den knivstukne kunne tas hånd om av medisinsk personell, og deretter ble hundepatruljer satt inn i søket etter gjerningsmannen.

- Litt før klokken ett pågrep en hundefører en mann i 30-årene som er mistenkt for å stå bak knivstikkingen. Pågripelsen skjedde i nærheten av leiligheten der hendelsen fant sted, sier Berglund. Pågripelsen foregikk uten dramatikk.

Politiet har ikke fått kartlagt omstendighetene rundt knivstikkingen, men har innbrakt flere vitner som skal avhøres.

- Politiet ser svært alvorlig på dette. I slike tilfeller er det gjerne millimetere og centimetere som avgjør utfallet, sier Berglund.

Politiet har gjort flere beslag, men vil foreløpig ikke bekrefte om kniven som mannen i 20-årene ble stukket med, er blant disse.

(NTB)